Blogi -arkisto

22.2.2017 8.00

Ihmettelen ihmettelemästä päästyäni

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Näinhän sanotaan mukavassa lasten laulussa. Ja toki ihmeteltävää riittää. Jos listan kaikkein ihmeimmistä ihmeistä haluaisi tehdä, omalla sellaisellani olisi vastasyntynyt vauva tosi korkealla. Sanoisin, että hopealla olisi.

Miten niin vain hopealla, kysyy varmasti moni. Eikö kultamitali kuuluisi hänelle? Varmaan niinkin ja uskon, että Korkeinkin sen luomistyölleen mielellään antaisi. Silti ajattelen, että ihmeistä suurin ihme on se rakkaus, jolla Jumala meitä on rakastanut ja rakastaa, kun antoi poikansa Jeesuksen Kristuksen meille armonsa sinetiksi. Sen laitan kaiken edelle enkä lakkaa sitä ihmettelemästä. Amazing grace, sanovat englantilaisella kielialueella, ihmeellinen armo. Juuri se.

Laskiaissunnuntaita ajatellen.

Mikko Seppälä