Blogi -arkisto

21.12.2016 8.00

Käydessämme joulun viettoon

Joululaulut raikuvat kirkoissa ja radioissa. Yhdessä suosituimmassa joululaulussa muistutetaan siitä mitä varten saamme joulua viettää ja miten se helposti meiltä unohtuu kiireen ja valmistelujen keskellä.

"Suun ruoka, juoma, meno muu, laps hankeen hukkuu, unhoittuu.

Vaan muistammeko lapsen sen, mi taivaisen tuo kirkkauden?"

Jeesus lapsi on paras ja tärkein joululahja. Tuo lahja ei  kulu käytössä eikä tarvitse päivitystä vaan on käytettävissä ja läsnä jokaiselle myös tänä jouluna. Pysähdytään hetkeksi joulun sanoman ääreen ja toivotetaan joulunlapsi, vapahtajamme tervetulleeksi meidän elämäämme.

Jeesus, meidän Herramme ja vapahtajamme. Kiitos, että tahdot meille hyvää. Kun sytytämme adventin kynttilöitä, auta meitä muistamaan, että olet meitä lähellä ja valosi näyttää meille pimeässäkin tietä.  Me odotamme sinua ja sinun valoasi. Auta meitä katsomaan sinuun ja luottamaan siihen, että sinä teet kaiken uudeksi. Avaa silmämme näkemään mitä sinä olet meille valmistanut.

Siunattua Vapahtajamme syntymäpäivää ja joulurauhaa kaikille!

Timo Naapuri

diakoni