Blogit

27.12.2017 8.00

Kiitos sydämessäni

Riikka Näätänen, seurakuntapastori

Vuosi on taas vierähtänyt. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon iloa ja juhlaa. Olemme saaneet juhlistaa monin tavoin sekä reformaation viisisataavuotisjuhlavuotta että Suomen satavuotisjuhlavuotta. Seurakunnassa on järjestetty juhlavuosien kunniaksi monenlaista toimintaa. Tämä on koonnut suuren joukon vapaaehtoisvoimia mukaan tärkeään työhön. Myös muussa seurakunnan toiminnassa vapaaehtoisten merkitys on korostunut ja korostuu päivittäin. Moniakaan tapahtumia ja toimintamuotoja ei olisi ilman vapaaehtoisia vastuunkantajia. Tämä herättää suuren kiitoksen sydämessäni.

Kiitos sinulle rakas ystävä, joka olet ollut mukana toteuttamassa seurakunnan toimintaa. Kiitos myös sinulle rakas ystävä, joka olet osallistunut toimintaan. On ilo tehdä erilaisia tapahtumia, kun tapahtumat keräävät paikalle paljon ihmisiä. Meitä kaikkia todellakin tarvitaan; työntekijöitä, vapaaehtoisia vastuunkantajia sekä osallistujia.

Tänään, hämärtyvässä joulukuun illassa, kiitän Jumalaa juuri sinusta. Olethan mukana toiminnassa tulevanakin vuonna.  Siunausta vuodenvaihteeseen ja tulevaan vuoteen toivottaen.

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Nimimerkki
Otsikko
Kommentti *