Blogit

23.8.2017 8.00

Me rukoilemme…

Epävarmuus, hämmennys, pelko ja ahdistus täyttävät monen ajatukset. Turun tragedian jälkeen sanattomuus valtaa mielen. Voiko näin tapahtua turvallisessa kotimaassamme? Uhrien ja omaisten sekä muiden paikalla olleiden tuska koskettaa. Kunpa he jaksaisivat.

Sanattomuuden, epävarmuuden, pelon ja ahdistuksen keskellä me rukoilemme:

Pyhä Jumala,
me rukoilemme kaikkien niiden puolesta, joita Turun puukotus on koskettanut.

Tuo lohdutus heille, jotka ovat menettäneet läheisen, ole heidän kanssaan, jotka ovat loukkaantuneet. Lohduta, kulje vierellä ja anna toivo. Rukoilemme kaikkien heidän puolesta, jotka ovat järkyttyneet ja peloissaan.

Rukoilemme rauhan puolesta Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Anna yhteyden ylittää erimielisyydet. Anna ykseyden ylittää erilaisuudet. Tuomme eteesi hämmennyksemme, pelkomme ja turvattomuuden. Ole meidän kanssamme. Aamen.

Rukous Espoon hiippakunnan piispa Tapio Luoma

Ahdistuksen ja epävarmuuden keskellä rauhan, rakkauden ja lohdutuksen Jumala sinua siunatkoon.

Riikka Näätänen

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Nimimerkki
Otsikko