Blogit

11.7.2018 8.00

Minne tie vie, sinne mennä tahdon

Kaisa Kahra, vs. seurakuntapastori

”Minne tie vie, sinne mennä tahdon, olen matkalla mielin levollisin. Minne tie vie, sinne mennä tahdon, etsin Mestarin jäljet taas jostakin.” Tämän laulun Nuoren seurakunnan veisukirjasta olen oppinut Mäntsälässä töissä ollessani. Ja nyt se osuu kohdalleni hyvin konkreettisesti, kun tie vie minut tämän kesän jälkeen toiseen työpaikkaan. Vielä en voi sanoa, että olen matkalla mielin levollisin, sillä luopumisen haikeus on kova. Samalla kuitenkin uskon, että tämäkin elämänmuutos on osa Jumalan suurta suunnitelmaa.

Paljon olen muutakin oppinut Mäntsälässä kuin yhden laulun. Nuorisopappina työskentely on vahvistanut ajatuksiani siitä, että tällä maailmalla ja meidän maallamme on hyvä tulevaisuus näissä ajattelevissa ja osaavissa nuorissa. Jokaisella sukupolvella on omat vahvuutensa. Tämä sukupolvi voi hyvin muuttaa luomakunnan suunnan. Siksi päätänkin tämän viimeisen Keskellä elämää -kirjoitukseni rippikoululaisten tekemään esirukoukseen.

Pyydämme siunausta ja onnea arkiseen elämäämme. Suojele vanhempiamme, sisaruksiamme ja muita läheisiämme, sekä anna meille voimaa rakastaa heitä. Rukoilemme itsellemme ja toisillemme terveyttä.

Isä, me rukoilemme, että tuleva kouluvuosi olisi hyvä. Siunaa rippikouluryhmäläisiämme ja anna meille kiva loppukesä. Pyydämme voimaa, jotta jaksaisimme olla tulevaisuudessa hyviä kummeja ja isosia, sekä toimia esimerkillisesti muita ihmisiä kohtaan. Auta meitä toteuttamaan unelmamme ja siunaa tulevaisuutemme. Rukoilemme vakaan talouden puolesta ja pyydämme sinulta suojelusta lemmikeille ja muille luomakunnan eläimille.

Haluamme osoittaa kiitollisuutemme perheestä, lähimmäisistä, kavereista jotka tekevät huonoistakin päivistä hyviä, sekä jokapäiväisestä ruoasta ja mahdollisuudesta puhtaaseen veteen. Kiitos että meillä on koti, eli katto päämme päällä, saamme nauttia elämästä ja onnen hetkistä.

Kiittäen ja haikein mielin,

Kaisa Kahra

vs. seurakuntapastori

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi