Juhlavuoden tapahtumat

Juhlavuoden avausmessu

Juhlavuoden avausmessu pidettiin kirkossa sunnuntaina 29.11.2015. Avausmessun jälkeen kirkossa oli tarjolla kirkkokahvit ja seurakunnan eläkkeellä oleva puutarhuri Risto Kallio kertoi kirkon tarinoita.

Juhlavuoden avausmessu
Kirkon juhlavuoden avausmessun toimittivat Riikka Näätänen, Mikko Seppälä, Päivi Laalo ja Tarja Meijer.

Kirkon tarinoita Risto Kallio
Seurakunnan eläkkeellä oleva puutarhuri Risto Kallio kertoi kirkon tarinoita kirkkokahvien yhteydessä.

Pop-messu

Pop-messua vietettiin ensimmäistä kertaa Mäntsälän kirkossa sunnuntaina 31.1.2016. Pop-messussa musiikista vastasivat Jarkko Martikainen ja Markku Perttilä yhtyeineen.

Popmessu Jarkko Martikainen
Jarkko Martikainen

Popmessu Markku Perttilä yhtyeineen
Markku Perttilä yhtyeineen

Yhteisvastuun juhlamessu ja Yhteisvastuutapahtuma

Yhteisvastuun juhlamessu

Yhteisvastuutapahtuma Tuomo Komonen

Yhteisvastuutapahtumassa esiintyi mm. Tuomo Komonen.

Club for five konsertti

Club for five esiintyi Mäntsälän kirkossa 15.3.2016. Arvostettu a cappella yhtye keräsi kirkkoon runsaan yleisön ja ihastutti uudella ohjelmistollaan ja vanhoilla tutuilla kappaleillaan.

Club for five 1

Club for five 2

Club for five 3
Jouni Kannisto, Eeppi Ursin, Tuukka Haapaniemi, Maija Sariola ja Juha Viitala.