17.11.2017 18.00

Kaamosretriitti Ahvenlammella 17.-19.11.

Ilmoittaudu mukaan retriittiin 1.11. mennessä!

Kaamosretriitissä vielä vapaita paikkoja

levähdyksen keidas

Mäntsälän seurakunta järjestää 17.–19.11.2017 hiljaisuuden retriitin Ahvenlammen leirikeskuksessa. Kaamosretriitissä ei keskustella muiden osallistujien kanssa, vaan sen on tarkoitus tarjota mahdollisuus rukoukseen, rentoutumiseen, oman jaksamisen ja elämänkysymysten kuulosteluun.

Retriitissä on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa.

Mukaan voi tulla myös ilman aiempaa kokemusta hiljaisuuden retriiteistä.

Retriitteihin tulee paljon työssä uupuneita ihmisiä. Myös työelämästä sivussa oleva voi hakea retriitistä henkistä ja hengellistä evästä. Pienten lasten vanhemmat hakevat hengähdystaukoa lasten- ja kodinhoidosta. Puolisot voivat tulla myös yhdessä ja löytää uusia ulottuvuuksia sanattomasta yhteydestä.

Retriitti sopii monen ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville.

Jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä.

Osallistumismaksu viikonlopulta on 80€. Täysihoito ja majoitus omassa huoneessa sisältyvät hintaan. Retriitin lasku ja ohjelma lähetetään sähköpostitse marraskuun alussa.

Sitovat ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 1.11. mennessä sähköisesti:

Hiljaisuuden retriittiin ilmoittautuminen

Lisätiedot: Nita Laine, 044-068 7322 tai nita.laine@evl.fi