23.9.2018 15.00

Kuolleiden lasten muistopäivän kirkkohetki 23.9. klo 15

Kuolleiden lasten muistopäivän kirkkohetki

Seurakunta pitää sunnuntaina 23.9. kuolleiden lasten muistopäivän kirkkohetken. Kirkko on avoinna hiljentymiselle kello 15 ja kirkkohetki alkaa kello 15.30.

Lapsen kuolema koskettaa syvästi ja se järkyttää elämää. Lapsen iällä ei ole merkitystä, menetys on ainutkertainen.

Muistohetkessä hiljennymme ja sytytämme kynttilän meitä koskettaneiden kuolleiden tai syntymättömien lasten muistoksi. Saamme surra ja muistaa heitä yksin ja yhdessä. Kuolleiden lasten muistopäivän tapahtuma on avoin kaikille.

Otathan mukaan oman hautakynttilän. Kirkkohetken päätteeksi sytytämme kynttilät ja viemme ne kulkueena hautausmaan muistelupaikalle. Muistelupaikalla on mahdollisuus kertoa kuolleesta lapsestaan, jakaa omaa menetystä.

Tiedustelut pastori Tarja Meijer p. 040 7433253 tai tarja.meijer@evl.fi