Lähde mukaan elämään pääsiäisen ihmettä- Tervetuloa esiintymään ja eläytymään!

Pääsiäisvaellus 2

Keväällä 2018 seurakuntakeskuksessa järjestetään perinteinen Pääsiäisvaellus. Näytelmä pyörii koko hiljaisen viikon ajan palmusunnuntaista kiirastorstaihin. Pääsiäisvaelluksen harjoitukset alkavat loppusyksystä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan näyttelemään, ryhmän vetäjäksi kierrokselle tai muihin vapaaehtoistehtäviin. Pääsiäisvaelluksen ohjaajana toimii näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja Mia Pätsi.

Infotilaisuus 21.11 klo 18 seurakuntakeskuksen salissa.

Harjoitukset järjestetään seurakuntakeskuksessa 10.1, 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 14.2, 28.2, 7.3, 14.3 ja 21.3. Harjoitusaika on klo 18-20. Kenraaliharjoitus on 24.3 klo 17-21. Mukana oleminen ei sido kaikkiin harjoituksiin osallistumiseen, sillä pääsiäisvaellusta harjoitellaan kohtauksittain. Ohjaaja antaa infotilaisuudessa harjoitusaikataulun, josta käy ilmi, mitä kohtauksia kulloinkin harjoitellaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset pääsiäisvaelluksen esiintyjäksi tai muuhun vapaaehtoistehtäviin mieluiten ennen infotilaisuutta: Riikka Näätänen, riikka.naatanen@evl.fi 040-7729 319