4.3.2018 11.30

Lempeitä sanoja sinulle Nainen - Naistenpäivä seurakuntakeskuksessa 4.3 klo 11.30

Kristiina Nordman

Naistenpäivässä puhujana Kristiina Nordman. Musiikissa Mirja Poikkeus. Runoja naiseudesta, lempeitä ajatuksia, pientä hemmottelua. Mukana myös Eija Koskela ja Riikka Näätänen

Aloitamme yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen Kristiina alustaa aiheesta:

Jumalan kutsumina ja käytössä
– Tabita, Lyydia, Priscilla ja minä

Kristiina Nordman on teologi, joka toimii kouluttajana Kansan Raamattuseurassa. Hänen sydämenasianaan on rohkaista ihmisiä näkemään kaunis itsessään ja elämään sellaista Jumalan tarkoittamaa elämää, johon mahtuvat niin omat kuin toisten tarpeet.

Pieni johdanto aiheeseen Kristiinan sanoin: Joskus elämä vie sivuraiteille ja alamme seurata muiden unelmia. Mille minä sytyn? Mikä minua innostaa? Sitä kannattaa pysähtyä miettimään. Oman paikan löytäminen on elämän suurimpia iloja. Se tuo elämään hyvää tasapainoa ja levollisuutta.

- On sanottu, että jos tahdot olla onnellinen, tee joku toinen onnelliseksi. Uskon, että mielekäs elämä löytyy ihan tavallisesta arjesta. Tänäänkin on hyvä päivä tehdä joku onnelliseksi, muistuttaa Kristiina.

Lisätiedot Riikalta, Ilmoitathan myös mahdollisen ruokavaliosi. 040-7729 319, riikka.naatanen@evl.fi . Tapahtuma on maksuton.

Lämpimästi tervetuloa!