Toukkapiiri vauvoille ja vanhemmille tiistaisin

Toukkapiiri 2017

Mäntsälän seurakunta tarjoaa vauvaperheille kohtaamispaikan Toukkapiirin merkeissä. Toukkapiiri kokoontuu tiistai aamupäivisin klo 10.00-12.00 seurakuntakeskuksen alasalissa. Ryhmä on tarkoitettu alle 1-vuotiaille ja kauden jolloin vauva täyttää vuoden saa käydä loppuun. Aloittaa voi jo raskausaikana. Ryhmään ei ole ilmoittautumista, mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii.

Vapaaehtoiset äidit toimivat Toukkapiirin vetäjinä. Usein ryhmässä käy myös vierailijoita eri vauva-arkeen liittyvien aiheiden tiimoilta ja heiltä saa monia hyviä vinkkejä vauvaperheen elämään liittyen. Luvassa on esimerkiksi fysioterapeutin vierailu, äiti-vauva jumppaa, valokuvaus, seurakunnan ohjelmaa ja paljon muuta. Facebookista ryhmä löytyy nimellä Toukkapiiri Mäntsälä ja syyskauden ohjelma on siellä luettavissa. Kuulumiskierros ja kahvit ja pullat kuuluvat vakio-ohjelmistoon Toukkapiirissä. Vauvan eväät on hyvä ottaa itse mukaan.

Toukkapiirissä käyvät vanhemmat kertovat, että Toukkiksen tunnelma on ihanan rauhallinen. Vertaistuki on tärkeää ja auttaa jaksamaan arjessa. On ihanaa kuulla ja nähdä, että on olemassa joku toinenkin, joka on viettänyt viikon unettomia öitä vauvaa hoivatessa. Toukkapiirissä on helppoa tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin ja myös vauvat löytävät vauvaseuraa toisistaan.

Tervetuloa Toukkapiiriin tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen alasaliin, Urheilutie 1.

Lisätietoa Toukkapiiristä