Uutiset

Tuomasmessu kirkossa 25.2. klo 18. Tuomastiimi alakerran ryhmätilassa 14.2. klo 18.

ehtoollisleipä

Tuomasmessu on matalan kynnyksen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat hengelliset laulut. Messussa on tilaa hiljentymiselle, rukoukselle, etsimiselle ja kyselemiselle.

Messun rukousosion aikana on mahdollisuus käydä kirjoittamassa oma rukouspyyntö kirkon sivualttareilla. Pyyntöjen puolesta rukoillaan messussa. Rukousosion aikana on myös esirukouspalvelu.

Messun aikana lapsille on järjestetty pyhäkoulu kirkon huoltorakennuksessa. Lapset menevät pyhäkouluun ennen messun alkua ja tulevat kirkkoon vanhempien luo ennen ehtoollista.

Messujen musiikista vastaa Pekka Itkosen johtama Gospelkuoro ja –bändi.

Jokainen tuomasmessu rakennetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisista koostuva Tuomastiimi kokoontuu aina reilu viikko etukäteen suunnittelemaan tulevan messun.

Seuraava Tuomasmessu on 25.2 klo 18.

Tuomastiimi kokoontuu suunnittelemaan messua Seurakuntakeskuksen alakerran ryhmätilaan 14.2 klo 18. Tiimissä hiljennytään teeman äärelle ja jaetaan messun tehtävät. Tarjolla on pientä iltapalaa.

Olet lämpimästi tervetullut tiimiin mukaan. Jos et pääse tiimiin, mutta haluaisit toimia messussa jossain vapaaehtoistehtävässä, voit olla yhteydessä Riikkaan 040-7729 319, riikka.naatanen@evl.fi