Kasteajan varaaminen

Kasteen voi varata suoraan päivystävältä papilta ma-pe klo 9-13 p. 019 – 5607 528. Voit myös jättää pyynnön kasteajan varaamisesta alla olevalla lomakkeella.  Pyyntö välittyy päivystävälle papille, joka on sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä. Jos kastetta ei kyetä toteuttamaan tekemiesi toiveiden mukaisesti, olemme erikseen yhteydessä sopivan ajan löytämiseksi.

Kastejuhlan yksityiskohdista sovitaan kastavan papin kanssa. Hänen tietonsa saat samalla, kun kasteaika varmistetaan.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaajan yhteystiedot

Kastepaikka

Kaste voidaan toimittaa kirkossa, lapsen kotona tai muussa juhlapaikassa. Seurakunnalla on tiloja vuokrattavana kastetta varten, mutta kirkko ja kappeli ovat aina käytössä maksutta. Osassa tiloista pitopalvelun tulee järjestää tarjoilu.

Voit myös esimerkiksi merkitä kirkon ja alasalin, jolloin toiveena on kaste kirkossa ja kastejuhla alasalissa.

Toivomus ajankohdasta

Valitse teille sopivat päivät ja merkitse kellonajat sopivuus järjestyksessä. Voit huomioida, että lauantaisin kasteajat ovat usein mahdollisia vasta iltapäivällä. Voit vielä tarkentaa toiveitasi lisätiedoissa.