Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. Raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, kappeli-iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa syyskaudella 2017

Naisten saunaillat

Ahvenlammella 26.9, 31.10 ja 28.11 klo 18. Illoissa mukavaa yhdessäoloa saunomisen, iltapalan ja pienen teemallisen ohjelman merkeissä. Illoissa mukana Eija Koskela ja Riikka Näätänen, sekä saunatontut Kaisa Vuorela, Satu Pekkala, Helena Ovaska ja Liisa Aaltonen. Ilta alkaa yhteisellä lyhyellä jumppahetkellä, jonka jälkeen vuorossa saunat, iltapala sekä pieni ohjelma. Ilta päätetään yhteisellä hartaudella. Tervetuloa mukaan!

Kappeli-illat

Kirkon kuvapankki Henna Aaltonen

Illat järjestetään seurakuntakeskuksen kappelissa klo 17. Käynti kappeliin on pääovesta. Illoissa tarjolla puheenvuoroja, yhdessäoloa, rukousta, musiikkia ja iltapalaa.

Musiikista vastaavat Ystävät Kristiinan johdolla.

Syksyn 2017 illat:

10.9 Aiheena Rauha, Mukana Riikka Näätänen, Eija ja Jouni Koskela ja Eila Helo

22.10 Aiheena Ilo, Sinikka Kuusiluoma-Lehmonen kertoo Operaatio Joulun Lapsesta, Mukana Merja Suomi, Eija Koskela ja Eila Helo

19.11 Aiheena Tehtävä, Mukana Titta Hämäläinen, Riikka Näätänen, Eija ja Jouni Koskela sekä Eila Helo

Kevään 2018 illat:

14.1 Aiheena Ystävällisyys, Mukana Leila Markkanen, Eila Helo ja Riikka Näätänen

11.2 Aiheena Kärsivällisyys, Mukana Riikka Näätänen, Eija Koskela ja Eila Helo

11.3 Aiheena Itsensä hillitseminen, Mukana Riikka Näätänen, Eija Koskela ja Eila Helo

8.4 Aiheena Rakkaus, Mukana Riikka Näätänen ja Eila Helo

13.5 Aiheena Hyvyys, Mukana Riikka Näätänen, Eija Koskela ja Eila Helo

Seimenavaus ja yhteislauluhetki kirkossa

2.12 klo 18. Tervetuloa kurkistamaan joulun ihmettä. Seimi rakennetaan kirkon huoltorakennukseen. Kirkolle saavutaan neljässä valokulkueessa. Kulkueeseessa voit kantaa omaa lyhtyä tai taskulamppua. Kulkueiden lähtöpaikat klo 17.40: Myllymäen koulu, Kirkonkylän koulu, Seurojentalo ja Majakioski. Kulkueina saavumme kirkkoon yhteislauluhetkeen klo 18. Yhdessä laulamme mm. Hoosianna-hymnin. Noin 18.30 siirrymme seimen äärelle, jonka jälkeen glögitarjoilu. Mukana lapsikuoro ja soittajia.

Retki Vivamon Raamattukylään 10.12

Teemme retken Vivamon Raamattukylään katsomaan joulunäytelmää. Lähtö Wanhalta klo 11. Palaamme retkeltä illan suussa.

Matkan hinta 20€. Hinta sisältää matkat, lipun näytelmään ja iltapalan.

Ilmottautumiset kirkkoherranvirastoon 30.11 mennessä.
p. (019) 5607 500

Miehet Sanan äärellä

Kuva Sanna KrookKokoontuu sunnuntaisin klo 18 seurakuntakeskuksessa aikuisten kerhohuoneella.

Lisätiedot: Matti Virtanen, p. 040-8188465.

Raamattupiiri

Kuvaaja Sanna Krook

Kokoontuu maanantaisin klo 13 kahvikupposen äärellä  seurakuntakeskuksessa alakerran ryhmätilassa.

Lisätiedot: Raija Naukkarinen, p. 040 962 6020.

SaveSave

Hyökännummen rukouspiiri

Rukouspiiri kokoontuu tiistaisin klo 18.30 Hyökännummen Kerhotalolla.
Lisätiedot: Sinikka Kuusiluoma-Lehmonen p. 040-5546766
Eeva Patronen p. 050-3722259

Pääsiäisvaelluksen treenit

Keväällä 2018 seurakuntakeskuksessa järjestetään perinteinen Pääsiäisvaellus. Näytelmä pyörii koko hiljaisen viikon ajan palmusunnuntaista kiirastorstaihin. Pääsiäisvaelluksen harjoitukset alkavat loppusyksystä. Infotilaisuus on 21.11 klo 18 seurakuntakeskuksen salissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan näyttelemään, ryhmän vetäjäksi kierrokselle tai muihin vapaaehtoistehtäviin. Pääsiäisvaelluksen ohjaajana toimii näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja Mia Pätsi.

Harjoitukset järjestetään seurakuntakeskuksessa 29.11, 10.1, 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 14.2, 28.2, 7.3, 14.3 ja 21.3. Harjoitusaika on klo 18-20.

Kenraaliharjoitus on 24.3 klo 17-21.

Mukana oleminen ei sido kaikkiin harjoituksiin osallistumiseen, sillä pääsiäisvaellusta harjoitellaan kohtauksittain. Ohjaaja antaa infotilaisuudessa harjoitusaikataulun, josta käy ilmi, mitä kohtauksia kulloinkin harjoitellaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset pääsiäisvaelluksen esiintyjäksi tai muuhun vapaaehtoistehtäviin mieluiten ennen infotilaisuutta: Riikka Näätänen, riikka.naatanen@evl.fi 040-7729 319

Miesten saunailta

Joka kuukauden 1. maanantai