Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. Raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, kappeli-iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa kevätkaudella 2018

Lähetyksen kevätilta Ahvenlammella

29.5 klo 17 Vivamon Raamattukylän väki tulee esittämään näytelmän Tuhlaajapoika. Saunomista, yhdessäoloa, lettuja ja makkaraa tulilla. Vapaaehtoinen kolehti lähetykselle. Ilta alkaa näytelmällä klo 17.

Retki Repoveden kansallispuistoon 9.6.2018

Matkaan lähdemme Mannerkiven linja-autolla. Lähtö Wanhalta klo 9. Lounasta syömme Valkealan ABC-asemalla n. klo 11. Matkalla mahdollisuus tutustua Valkealan kirkkoon. Repovedellä on mahdollisuus osallistua patikointiretkelle. Puistossa on eri mittaisia reittejä. Ryhmät jaetaan tason mukaan. Kotiin palaamme illan suussa.

Retken hinta aikuiset 15€, lapset (4-12vuotta) 5€. Hinta sisältää lounaan, matkat ja makkarat sekä pullakahvit nuotiolla. Seurakunnan vapaaehtoisille vastuunkantajille retki on ilmainen.

Ilmoittautumiset 20.5 mennessä Riikalle:  riikka.naatanen@evl.fi 040-7729319 tai lomakkeella https://www.mvsoy.fi/srk/mantsala/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=59464be19a715f0d748ca03fb9fe806235&lang=fi

Naisten saunaillat

Ahvenlammella 30.1, 27.2, 20.3 ja 24.4 klo 18. Illoissa mukavaa yhdessäoloa saunomisen, iltapalan ja pienen teemallisen ohjelman merkeissä. Illoissa mukana Eija Koskela ja Riikka Näätänen, sekä saunatontut Kaisa Vuorela, Satu Pekkala, Helena Ovaska ja Liisa Aaltonen. Ilta alkaa yhteisellä lyhyellä jumppahetkellä, jonka jälkeen vuorossa saunat, iltapala sekä pieni ohjelma. Ilta päätetään yhteisellä hartaudella. Tervetuloa mukaan!

Miesten saunailta

Joka kuukauden 1. maanantai