Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, sanan ja rukouksen iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa syksyllä 2017

Naisten saunaillat

Ahvenlammella 26.9, 31.10 ja 28.11 klo 18. Illoissa mukavaa yhdessäoloa saunomisen, iltapalan ja pienen teemallisen ohjelman merkeissä. Illoissa mukana Eija Koskela ja Riikka Näätänen, sekä saunatontut Kaisa Vuorela, Satu Pekkala, Helena Ovaska ja Liisa Aaltonen. Ilta alkaa yhteisellä lyhyellä jumppahetkellä, jonka jälkeen vuorossa saunat, iltapala sekä pieni ohjelma. Ilta päätetään yhteisellä hartaudella. Tervetuloa mukaan!

Sanan ja rukouksen illat

Kirkon kuvapankki Henna Aaltonen

Illat järjestetään seurakuntakeskuksen salissa klo 17. Illoissa tarjolla Raamatun opetusta, rukousta, musiikkia ja iltapalaa.

Musiikista vastaavat Ystävät Kristiinan johdolla.

Syksyn 2018 illat:

10.9 Aiheena Rauha, Mukana Riikka Näätänen, Eija ja Jouni Koskela ja Eila Helo

22.10 Aiheena Ilo, Sinikka Kuusiluoma-Lehmonen kertoo Operaatio Joulun Lapsesta, Mukana Eija Koskela ja Eila Helo

19.11 Aiheena Tehtävä, Mukana Titta Hämäläinen, Riikka Näätänen, Eija Koskela ja Eila Helo

29.9 klo 17.30 Kevään iltojen suunnittelu seurakuntakeskuksella alakerran ryhmätilassa. Suunnitellaan yhdessä tulevaa. Tarjolla pientä iltapalaa.

Kahvikonsertti seurakuntakeskuksen salissa 8.10 klo 15 - Lauluja arjesta, ihmisenä kasvamisen kivusta ja suhteesta toiseen ihmiseen

RLK 2

Tervetuloa kuuntelemaan lohduttavia sanoja ja lauluja kahvikupin äärelle seurakuntakeskuksen saliin. Ruuttunen Lewis Koskinen on trio, jonka rosoisen herkkä kattaus sisältää lauluja arjesta, ihmisenä kasvamisen kivusta ja suhteesta toiseen ihmiseen. Laulaja-lauluntekijäpohjalta tehtyyn kantrisävytteiseen ja melodisesti sovitettuun musiikkiin on pyritty kirjoittamaan pohdiskelevaa ja paljasta, paikoin vähän sarkastista ja paikoin koskettavaakin lyriikkaa, jossa on sopivasti syvyyttä. Trion musiikillinen yhteistyö on alkanut 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa. Usean hiljaisen vuoden jälkeen vuodesta 2014 alkaen miehet työstävät ja esittävät taas aktiivisesti uutta materiaalia, jossa pitkän ystävyyden tuoma harmonia kuuluu tulkinnassa ja latauksessa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Uskon yö kirkossa 28.10 klo 18

Tule tapaamaan paikallisia taiteilijoita kauniiseen kotikirkkoon.

Klo 18.00 Anni ja Nelma Pietalan sirkusesitys

Klo 18.30 Improvisaatiomaalaus - Anna-Liisa Janhunen

Klo 19.00 Näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja Mia Pätsi, Pienoismonologi ”Heidän joukossaan olleet”. Monologissa ääneen pääsevät: munkki Benedictus Nursialaisen sisar Scholastica (480-543), Paavalin matkoilla mukana ollut Priscilla ja Jeesuksen
opetuslapsi Maria Magdalena. Mia Pätsi esittää puheen ja laulun
keinoin näiden naisten oletettuja taitekohtia heidän elämästään."

Klo 19.30 Musiikkia - Seppo Huhdanpää

Klo 19.45 Sanoja ja näköaloja, Runon ja musiikin hetki - Kalle Virta

Klo 20.15 Pientä iltapalaa

Klo 21.00 Suomalainen messu. Messussa musiikista vastaa Gospelkuoro Pekka Itkosen Johdolla.

Suomi 100 -runopulku kirkon ympärillä koko illan.

Miehet Sanan äärellä

Kuva Sanna KrookKokoontuu sunnuntaisin klo 18 seurakuntakeskuksessa aikuisten kerhohuoneella.

Lisätiedot: Matti Virtanen, p. 040-8188465.

Raamattupiiri

Kuvaaja Sanna Krook

Kokoontuu maanantaisin klo 13 kahvikupposen äärellä  seurakuntakeskuksessa alakerran ryhmätilassa.

Lisätiedot: Raija Naukkarinen, p. 040 962 6020.

SaveSave

Hyökännummen rukouspiiri

Rukouspiiri kokoontuu tiistaisin klo 18.30 Hyökännummen Kerhotalolla.
Lisätiedot: Sinikka Kuusiluoma-Lehmonen p. 040-5546766
Eeva Patronen p. 050-3722259

Pääsiäisvaelluksen treenit

Keväällä 2018 seurakuntakeskuksessa järjestetään perinteinen Pääsiäisvaellus. Näytelmä pyörii koko hiljaisen viikon ajan palmusunnuntaista kiirastorstaihin. Pääsiäisvaelluksen harjoitukset alkavat loppusyksystä. Infotilaisuus on 21.11 klo 18 seurakuntakeskuksen salissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan näyttelemään, ryhmän vetäjäksi kierrokselle tai muihin vapaaehtoistehtäviin. Pääsiäisvaelluksen ohjaajana toimii näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja Mia Pätsi.

Harjoitukset järjestetään seurakuntakeskuksessa 29.11, 10.1, 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 14.2, 28.2, 7.3, 14.3 ja 21.3. Harjoitusaika on klo 18-20.

Kenraaliharjoitus on 24.3 klo 17-21.

Mukana oleminen ei sido kaikkiin harjoituksiin osallistumiseen, sillä pääsiäisvaellusta harjoitellaan kohtauksittain. Ohjaaja antaa infotilaisuudessa harjoitusaikataulun, josta käy ilmi, mitä kohtauksia kulloinkin harjoitellaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset pääsiäisvaelluksen esiintyjäksi tai muuhun vapaaehtoistehtäviin mieluiten ennen infotilaisuutta: Riikka Näätänen, riikka.naatanen@evl.fi 040-7729 319

Miesten saunailta

Joka kuukauden 1. maanantai