Tukea parisuhdeongelmiin

Kun parisuhde on koetuksella ja omat voimavarat sekä keinot tuntuvat loppuvan kesken, on mahdollista saada tukea seurakunnan työntekijöiltä. Parisuhteeseen liittyvien asioiden työstämiseen voi varata työntekijältä keskusteluajan joko yksin tai kumppanin kanssa.

Parisuhteen kysymyksiä ja mahdollisia ongelmia tarkastellaan Parisuhteen palikat- menetelmän ja Solmuja parisuhteessa®-parineuvonnan avulla.

Solmuja parisuhteessa®-parineuvonta

Toimivan parisuhteen perustana ovat hyvät vuorovaikutustaidot. Solmuja parisuhteessa®-neuvonta tarjoaa ongelmiin työmenetelmiä, joita käsitellään yhdessä seurakunnan solmuneuvojan ja oman puolison kanssa.

Solmuneuvonta-prosessi kehittää omien tunteiden, tarpeiden ja tahdon tunnistamista sekä niiden ilmaisemista ja käsittelemistä. Prosessin kautta myös parisuhteen ja perheen hyvinvointia lisääntyy.

Tulossa syksyllä 2018

Parisuhteen rikastuttamispäivä Ahvenlammen leirikeskuksessa 8.9 klo 11-20

Parisuhdekahvila. Parisuhdetyön ammattilaisten ja vapaaehtoisten alustuksia ja näkökulmia  parisuhteen hoidosta ja rikastuttamisesta arjessa.
Lyhyitä alustuksia ja keskusteluja. Hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja eväitä parisuhteeseen. Mahdollisuus saunomiseen päivän päätyttyä. Ei lastenhoitoa.
Aloitus lounaalla klo 11-12. Alustukset klo 12.00, 13.00  ja 15.00,  kahvi klo 14.00.  Makkarat saunomisen yhteydessä.
Hinta tarjoilusta 10 euroa/ pari.  Mukaan otetaan 10 pariskuntaa.
Lisätiedot ja ilmottautuminen: Timo Naapuri 040 7433 262 timo.naapuri@evl.fi, Riikka Näätänen 040 7729 319 riikka.naatanen@evl.fi