Tuomasmessut Mäntsälän kirkossa

Nettisivuille GK

Tuomasmessu on matalan kynnyksen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat hengelliset laulut. Messussa on tilaa hiljentymiselle, rukoukselle, etsimiselle ja kyselemiselle. Messun rukousosion aikana on mahdollisuus käydä kirjoittamassa oma rukouspyyntö kirkon sivualttareilla. Pyyntöjen puolesta rukoillaan messussa. Halutessaan rukousosion aikana voi tulla myös alttarille siunattavaksi.

Messun aikana lapsille on järjestetty pyhäkoulu kirkon huoltorakennuksessa. Lapset menevät pyhäkouluun ennen messun alkua ja tulevat kirkkoon vanhempien luo ennen ehtoollista.

Messujen musiikista vastaa Pekka Itkosen johtama Gospelkuoro ja –bändi.

Jokainen tuomasmessu rakennetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisista koostuva tuomastiimi kokoontuu aina reilu viikko etukäteen suunnittelemaan tulevan messun.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tuomastiimiin. Jokaiselle tiimiläiselle löytyy omankokoinen ja näköinen tehtävä messussa.

Vuoden 2019 messut

27.1 klo 18 Tuomasmessu
24.2 klo 18 Tuomasmessu
20.4 klo 23 Pääsiäisyön messu
24.5 klo 20 Suomalainen messu
24.8 klo 16 Messu Mäntsälän Venetsialaisissa
29.9 klo 18 Tuomasmessu
26.10 klo 20 Uskonyön messu
24.11 klo 18 Tuomasmessu

Messujen musiikista vastaa Pekka Itkosen johtama Gospelkuoro ja bändi

Tuomasmessujen aikana lapsille on järjestetty pyhäkoulu kirkon huoltorakennuksessa.

Lisätietoja Riikalta riikka.naatanen@evl.fi, 040-7729 319