Arjen ihmeitä vapaaehtoistoiminta

Löydä oma paikkasi seurakunnassa - tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Arjen Ihmeita

Vapaaehtoistyön tekeminen Mäntsälässä on mahdollista Arjen ihmeitä -vapaaehtoisten verkkopalvelun kautta. Arjen ihmeitä tarjoaa vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ja sitä tekeville helpon tavan löytää itselle sopivan vapaaehtoistehtävän ja rikastuttaa näin omaa ja muiden elämää. Palvelussa voi ilmoittautua seurakunnissa avoinna oleviin, keskenään hyvinkin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin tai ideoida uusia tehtäviä.

Vapaaehtoistoiminta sopii kaikille auttamisesta kiinnostuneille, mielekästä tekemistä kaipaaville tai niille, jotka ehkä vielä etsivät omaa paikkaansa seurakunnan toiminnassa. Arjen ihmeitä -verkkopalvelu toimii kohtauspaikkana avun tarvitsijoille ja apua tarjoaville. Palvelussa voit myös pyytää apua itsellesi tai läheisillesi.

Tutustu Arjen ihmeisiin ja tule mukaan!

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnasta