Mäntsälän seurakunta

Lähetystyö

Seurakunta on lähetetty osallistumaan Jumalan pelastavaan työhön maailmassa, lähellä ja kaukana. Se on ilosanoman jakamista julistuksen, palvelun ja keskinäisen yhteyden avulla.

Seurakunnan lähetystehtävään kuuluu siis evankelioimista, diakonista palvelua, oikeudenmukaisuuden puolustamista sekä jakamista toisten kirkkojen kanssa.

Lähetyskasvatus ja sen rinnalla kulkeva kansainvälisyyskasvatus ovat tärkeitä työsaroja lähetykselle; näitä pidämme yllä erityisesti lasten ja nuorten parissa rippikoulutyössä, koulutyössä, päiväkerhotyössä sekä perhekerhotyössä


Nimikkolähetit ja -kohteet maailmalla

Titta Hämäläinen
Titta Hämäläinen Viro
lehtinen mika tania 2008 pg
Lehtiset, Etiopia

 
 
Rantaset
Karjalaiset, Thaimaa. Lähtevät 29.2.2016


Pipliaseura bolivia raamatunkäännöstyö
Pipiliaseura Etelä-Amerikka ja Meksiko

 

 


Inkerin kirkko, Venäjä

 


Lähetyksen vuosittaiset tapahtumat


Mummonkammari
Mummonkammari

Mummonkammari kokoontuu seurakuntakeskuksella tiistaisin klo 10. Mummonkammarissa tehdään erilaisia käsitöitä lähetystyön hyväksi. Mukaan voivat tulla kaikki käsitöistä kiinnostuneet.

syystori
Käsityöpöytä myyjäisissä


Myyjäisiä järjestetään pääsiäisen aikaan sekä adventtina. Myyjäisissä on myynnissä käsitöitä ja leivonnaisia sekä tilaisuuksissa kahvio ja arpajaiset. 


taikurilaurila
Taikuri Laurila


Vappuna nautitaan yhdessä koko perheen vappulounasta. Tarjolla on herkkuja notkuva seisova pöytä. Ohjelmassa ovat arpajaiset sekä perheen pienimmille taikuri, ongintaa ja kasvomaalausta.

Kauneimpia joululauluja lauletaan joulukuussa kirkossa, Ohkolan Nuorisoseurantalolla sekä Saaren joulumaassa. Kirkossa järjestetään myös Lasten Kauneimmat joululaulut. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kauneimmat joululaulut