Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Lapsiperheiden joulunaika

Lasten kauneimmat joululaulut kirkossa 16.12. klo 15

Tilaisuus on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille ja kestää vajaan tunnin. Mukana lapsikuorolaisia ja soittajia. Kaikissa Kauneimmat Joululaulut tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. Kolehtituotto menee tänä vuonna lasten auttamiseen kehitysmaissa.

Jouluseimiaskartelu

Jouluseimiaskartelua Citymarketin Meet Pointissa ma 17.12. klo 16-19. Alle kouluikäiset askartelevat oman aikuisen kanssa, isommat voivat jäädä itsekseenkin. Seimen saa mukaan ilahduttamaan omaa joulua!

Jouluaaton perhehartaus kirkossa 24.12. klo 14

Olisiko sinusta, lapsestasi tai vaikkapa lapsenlapsestasi hauskaa esiintyä joulukuvaelmassa? Nyt koko perhe voi tehdä haaveista totta. Tarvitsemme rytmikään rumpalin, uljaan sotilaan, Joosefin ja Marian, lampaiden paimenia sekä ihania enkeleitä jouluaaton perheiden hartauteen. Myös aikuisia tarvitaan enkeleiden ja paimenten avuksi. Yhteinen harjoitus kirkossa to 20.12. klo 17.30. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Tarja Meijer p.040 7433253.

Puiset seimihahmot

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat