Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat

Huomenna Ke 27.9.2017 klo 09:00 - 11:00
Seurakuntakeskuksen perhekerho
Perhekerhoon voivat tulla lapset oman aikuisen kanssa. Siellä lauletaan, leikitään, askarrellaan, pidetään hartaushetki ja lopuksi kahvitellaan. Perhekerhossa on saman ikäistä seuraa niin lapselle kuin aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii.
Seurakuntakeskus alasali

Huomenna Ke 27.9.2017 klo 09:00 - 11:00
Hyökännummen perhekerho
Perhekerho lapsille ja aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun sopii.
Hyökännummen kerhotalo

To 28.9.2017 klo 18:00 - 19:30
Kaakao-pyhis
Tule mukaan pyhikseen koko perheen voimin!
28.9. Enkelit lentävät
5.10. Rakkauden kaksoiskäsky- mitä se meille kertoo?
Tarjoamme kaakaot ja keksit! 5 vuotta täyttäneet voivat osallistua itsenäisesti.

To 28.9.2017 klo 18:00 - 19:30
Kaakao-pyhis
Tule mukaan pyhikseen koko perheen voimin!
28.9. Enkelit lentävät
5.10. Rakkauden kaksoiskäsky- mitä se meille kertoo?