Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat

Ma 13.8.2018 klo 17:30 - 19:30
Iltaperhekerho
Iltaperhekerho seurakuntakeskuksen alasalissa. Iltaperhekerhoon voi tulla koko perhe. Sinne ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii. Iltaperhekerhossa tarjoillaan maksuton iltapala.

Ti 14.8.2018 klo 09:00 - 11:00
Hyökännummen perhekerho
Perhekerho Hyökännummen kerhotalolla (Tasalantie 2). Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii. Perhekerhossa tarjoillaan maksuton välipala. Tervetuloa!
Hyökännummen kerhotalo. Tila 1

Ti 14.8.2018 klo 10:00 - 12:00
Toukkapiiri
Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien ohjaama vertaisryhmä alle 1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Toukkapiirissä jaetaan vauva-arkea. Siellä on myös usein vierailijoita kertomassa vauvaperheitä koskettavista asioista. Mukaan voit tulla silloin kun sinulle sopii, vaikka jo odotusaikana. Toukkapiirissä tarjoillaan ilmainen välipala.

Ke 15.8.2018 klo 09:00 - 11:00
Seurakuntakeskuksen perhekerho
Perhekerho seurakuntakeskuksen alasalissa (Urheilutie 1, käynti alaparkkipaikan puolelta). Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii. Perhekerhossa tarjoillaan maksuton välipala. Tervetuloa!