Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat

Ma 14.8.2017 klo 17:30 - 19:30
Iltaperhekerho seurakuntakeskuksen alasalissa
Iltaperhekerhoon kutsutaan koko perhettä. Siellä lauletaan, leikitään, askarrellaan, pidetään hartaushetki ja lopuksi on tarjolla pientä iltapalaa. Perhekerhossa on saman ikäistä seuraa niin lapselle kuin aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii.
srk-keskus, alasali

Ti 15.8.2017 klo 10:00 - 12:00
Toukkapiiri
Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien ohjaama vanhemmille ja sylivauvoille tarkoitettu vertaisryhmä, jonne voi tulla mukaan jo vauvan odotusaikana. Toukkapiirissä tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Siellä voi jakaa kokemuksia ja keskustella vauva-arkeen liittyvistä aiheista. Toukkapiirissä on usein myös vierailijoita alustamassa lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Ilmoittautumista ei tarvita, voit tulla silloin kun sinulle ja vauvallesi sopii!
Seurakuntakeskuksen alasali

Ke 16.8.2017 klo 09:00 - 11:00
Seurakuntakeskuksen perhekerho
Perhekerhoon voivat tulla lapset oman aikuisen kanssa. Siellä lauletaan, leikitään, askarrellaan, pidetään hartaushetki ja lopuksi kahvitellaan. Perhekerhossa on saman ikäistä seuraa niin lapselle kuin aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii.
srk-keskus, alasali

Ke 16.8.2017 klo 09:00 - 11:00
Hyökännummen perhekerho
Perhekerho lapsille ja aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun sopii.
Hyökännummen kerhotalo