Koululaisten kesäkerhot

Kesäkerhot Hyökännummen kerhotalolla 4.-15.6. (vko 23-24) arkipäivisin klo 9-15

Kesäkerhot Koivulan kerhotalolla 4.-21.6. (vko 23-25) arkipäivisin klo 9-15. TÄYNNÄ!

Kesäkerhoihin ilmoittaudutaan kokonaisiksi viikoiksi. Ilmoittautua voi yhdelle tai useammalle viikolle. Maksu 30€/lapsi/viikko (Koivula vko 25 24€). Hinta sisältää lämpimän ruoan, ohjatun toiminnan ja vakuutuksen. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistuksen hyväksytystä kerhopaikasta. Mikäli lapsen osallistuminen estyy, kerhopaikan voi peruuttaa maksutta ennen kerhojen alkamista, kuitenkin viimeistään 1.6.2018. Teethän peruutuksen mahdollisimman ajoissa, että jonossa olevat pääsevät mukaan! Lisätiedot piia.muurikainen(at)evl.fi tai 040-7433256.

Ilmoittautuminen kouluikäisten kesäkerhoihin

Kesäkerhot 2013

Alle kouluikäisten kesäkerhot seurakuntakeskuksen alasalissa 4.-21.6.

2014-syntyneet TI ja PE 9-11 TÄYNNÄ!

2013-syntyneet MA ja TO 9-11.30

2011-2012-syntyneet MA ja KE 12-15 TÄYNNÄ!

Pienten lasten kesäkerhot ovat maksuttomia. Mukaan omat eväät. Lapsen toivotaan ilmoittautuvan koko ajalle, koska kerhokertoja on vain 5-6 (juhannusaattona ei ole kerhoa). Pienten kerhoista ei lähetetä erillistä kerhokirjettä. Mikäli osallistuminen estyy, peruutathan kerhopaikan mahdollisimman pian, jolloin jonottajat pääsevät mukaan. Alle kouluikäisten kerhoihin ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta 26.2.2018 alkaen niin kauan kuin ryhmissä on tilaa. Ilmoittautuneet saavat vahvistuksen paikasta sähköpostitse. Ainoastaan 2013-syntyneiden ryhmässä on tällä hetkellä tilaa. Muihin voi ilmoittautua varalle!

Alle kouluikäisten kesäkerhoihin ilmoittautuminen

Kesäperhekerhot

Kesäperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen alasalissa kolmena keskiviikkona ennen juhannusta (6.6., 13.6. ja 20.6.). Perhekerho on avoin kaikille, sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen, voi tulla silloin kun itselle sopii. Perhekerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsia. Kerhon loppupuolella tarjotaan pientä välipalaa. Tervetuloa!