Aikuisten musiikkitoiminta

kirkkokuoro2013

Kirkkokuoro

Kuoro laulaa klassista  juhlapyhien musiikkia ja myös laajempia teoksia, mm. kantaatteja soitinyhtyeen kanssa. Se on jumalanpalveluskuoro tärkeimpinä juhlapyhinä. Adventin Hoosianna-konsertti on muodostunut perinteeksi seurakunnan aikuiskuoroille.  Kuoroa johtaa kanttori Johanna Linna.

Harjoitukset ovat keskiviikkoiltaisin klo 18 seurakuntakeskuksen salissa.

Kuoroon pääsee mukaan myös kesken kauden.

Tervetuloa mukaan laulamaan!

Päiväkuoron lauluryhmä

Kuoroon kutsutaan nykyisten laulajien ohella uusia musikaalisia eläkeläisiä! Tule kokeilemaan laulunääntäsi ja viihtymään!

Ohjelmistona ovat perinteiset hengelliset laulut ja virret säestyksen kanssa laulettuina. Kuoroa johtaa kanttori Johanna Linna. Kuoro esiintyy eläkeläisten tilaisuuksissa, kuten palvelupäivissä ja palvelutalojen lauluhetkissä.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 12.30-14 seurakuntakeskuksen salissa.

Tervetuloa mukaan päiväkuoroon!

Gospelkuoro

Gospelkuoron konsertti

Gospelkuoron ohjelmisto koostuu suomenkielisestä hengellisestä musiikista ja amerikkalaisesta gospelista. Kuoron kanssa esiintyy usein ammattimuusikoista koottu bändi. Kuoro esiintyy mm. Tuomasmessuissa ja konserteissa.

Gospelkuoron päätavoite on nimensä mukaisesti evankeliumin julistaminen ja ilosanoman jakaminen. Muita tärkeitä tavoitteita ovat jäsenten laulutaitojen kehittäminen ja gospelmusiikin tunnetuksi tekeminen. Gospelkuoroa johtaa oopperalaulaja Pekka Itkonen.

Kuoro kokoontuu perjantaisin klo 18  seurakuntakeskuksen salissa.

Musikaaliset nuoret ja aikuiset! Tervetuloa mukaan Gospelkuoroon!

Lisätiedot: Pekka Itkonen, p. 050 4464 969 tai pekka.itkonen[at]msoynet.com

gospelkuoro