Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.

Lasten kuoro

Ryhmä on tarkoitettu eskarilaisille ja ala-asteikäisille tytöille ja pojille. Kuorossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kuoro kokoontuu viikoittain. Kuoro esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee kirkossa. Tervetuloa mukaan!Vetäjänä Mirjam Odé.

Alle kouluikäisten musiikkiryhmät

Rytmitoukat -musiikkiryhmät sylilapsille ja aikuisille

Rytmitoukissa lauletaan, leikitään, soitetaan ja lorutellaan Kirkkomuskarilaulujen tahtiin. Ryhmät kokoontuvat torstaisin klo 9-10 (jatkavat ryhmäläiset ja isommat vauvat) ja 10.15-11.15 (6kk täyttäneet pienemmät vauvat) Koivulan kerhotalolla. Hinta 20e/lapsi/lukukausi.

Ilmoittautuminen perhekerhosivulla olevan lomakkeen kautta tai lapsityön toimistoon p. 040-743 3256/ Piia Muurikainen.

Erityisesti pienempien ryhmään kaivataan mukaan uusia vauvoja.

Ilmoittaudu mukaan Rytmitoukkiin!

Kirkkomuskari 3-6-vuotiaille lapsille

Koivulan kerhotalolla keskiviikkoisin klo 15.30-16.15. Muskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan ja soitetaan Kirkkomuskarilauluja ja Lasten Virsiä. Maksuton.

Kirkkomuskarissa on vapaita paikkoja! Tervetuloa mukaan!