Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.

Lasten laulukerho

Ryhmä on tarkoitettu eskarilaisille ja ala-asteikäisille tytöille ja pojille. Kerhossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kuoro kokoontuu viikoittain. Kuoro esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee kirkossa. Tervetuloa mukaan!Vetäjänä Mirjam Odé.