Kasvattajailta kunnantalon valtuustosalissa TI 13.3.2018 klo 18-19.30

Psykologi Keijo Tahkokallio alustaa aiheesta "Miten aikuiset voivat tukea lapsen tunteiden säätelyä ja itsetuntoa".

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. MLL:n Mäntsälän paikallisyhdistys tarjoaa kahvit ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa!

KEIJO TAHKOKALLIO on psykologi, joka on perehtynyt erityisesti kasvatuksen, vanhemmuuden ja elämänhallinnan kysymyksiin. Hän luennoi vanhempainilloissa sekä kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Hän on kirjoittanut myös useita kirjoja.

KASVATTAJAILTA on jokakeväinen avoin luento vanhemmille ja ammattikasvattajille jostain kasvatukseen/ lasten ja nuorten elämään liittyvästä aiheesta. Kasvattajaillan järjestävät yhteistyössä Mäntsälän kunta ja seurakunta.