Mäntsälän seurakunta

Perhekerhot 

Perhekerhossa puuhaillaan välillä myös ulkona.
Perhekerhoissa puuhaillaan välillä myös ulkona.

Vanhemmille ja lapsille avoimet perhekerhot tarjoavat tilaisuuden tavata muita aikuisia ja lapsia sekä jakaa yhdessä arjen kokemuksia. Kerhoissa toimitaan lasten ehdoilla leikkien, laulaen ja askarrellen sekä syventyen yhdessä elämän tärkeisiin kysymyksiin. Kerhojen ohjelmassa on laulu- ja hartaushetki, leikkiä, askartelua ja vapaata keskustelua lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Kristilliset arvot, joihin kerhotoiminta perustuu, tukevat vanhemmuutta ja antavat rohkeutta omissa kasvatusratkaisuissa.

Perhekerho kokoontuu viikoittain kaksi tuntia kerrallaan. Kerhossa voi olla myös vierailijoita, ja siellä nautitaan pieni maksuton välipala. Ohjelmasta vastaavat lastenohjaajat.


Palautetta perhekerhosta

Vastaa alla oleviin väitteisiin rastittamalla omaa mielipidettäsi parhaiten kuvaava vaihtoehto. Voit halutessasi perustella vastauksiasi tyhjään muuta palautetta -kohtaan. Voit myös esittää toiveita ja muutosehdotuksia. Voit antaa palautetta perhekerhoista milloin vain ja esittää toiveita esim. ohjelman suhteen myös suoraan ohjaajille. Kiitos arvokkaasta palautteestasi!


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.