Retket ja leirit perheille

Ajankohtaiset perheiden retket ja leirit löydät tältä sivulta. Seuraa ilmoittelua myös Mäntsälän uutisissa sekä facebook-sivuillamme Lapset ja perheet Mäntsälän seurakunnassa.

Perheleiri Ahvenlammen leirikeskuksessa 19.-20.8.2017

Perheleirillä on perinteistä leiriohjelmaa; yhteisleikkejä, ulkoilua, askartelua, saunomista, leirinuotio ja hyvää ruokaa. Leirillä toimitaan yhdessä perheenä, mutta ohjelmassa on myös omaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille erikseen. Leiri alkaa lauantaina klo 9 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13. Hinta 20e/aikuinen/nuori, 15e/7-12-vuotias lapsi, 10e/3-6-vuotias lapsi, 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat maksutta. Ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen toimistoon piia.muurikainen(at)evl.fi tai 040-7433256 (lomalla 17.6. alkaen) TAI tarja.meijer@evl.fi tai 040-743 3253. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujien nimet, lasten syntymäajat, osoite, puhelinnumero sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Osallistujat saavat leirikirjeen elokuussa ennen leiriä. Lapsia keinumassa (1)