Perhekerhojen kevätretki ma 21.5.

Perhekerholaiset, Toukkapiiriläiset ja Rytmitoukat tekevät kevätretken teatteri hevosenkengän esitykseen "Kaunotar ja Hirviö". Retken hinta on 11,50e/hlö (alle 1-vuotiaat ilmaiseksi). Bussit lähtevät Wanhan edestä klo 8.30 ja Hyökännummen kerhotalolta klo 9. Esityksen kesto on n. 50 min, jonka jälkeen on mahdollisuus syödä omia eväitä tai ostaa kahviosta pientä välipalaa. Paluu n. 12.30 mennessä. Retkelle mahtuu vielä mukaan! Ilmoittaudu perhekerhoissa tai 040 743 3256/Piia Muurikainen.

Kaunotar ja Hirviö_006

Retki Repoveden kansallispuistoon 9.6. klo 9-18

Lähde mukaan päiväretkelle kauniiseen Repoveden kansallispuistoon Valkealaan. Retkelle lähdetään Mannerkiven bussilla Wanhan edestä klo 9 ja paluu samaan paikkaan n. klo 18. Lounasta syömme Valkealan ABC-asemalla n. klo 10.30. Matkalla tutustumme valkealan kirkkoon. Repovedellä on erimittaisia patikointireittejä. Patikointiryhmät jaetaan tason mukaan. Retken hinta on aikuisilta ja yli 12-vuotiailta 15e, 4-12-vuotiailta 5e, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Hinta sisältää matkan, lounaan ja makkarat sekä pullakahvit nuotiolla. Seurakunnan vapaaehtoisille vastuunkantajille retki on ilmainen.

RETKI ON TÄYNNÄ, VOI ILMOITTAUTUA VARASIJOILLE!

Alla linkki lomakkeeseen, jolla voit ilmoittautua Repoveden retkelle. Ilmoittautuneet saavat lähempänä retken ajankohtaa sähköpostitse kirjeen, joka sisältää maksulinkin. Lisätiedot riikka.naatanen@evl.fi p. 040-772 9319 tai piia.muurikainen@evl.fi p. 040-743 3256.

Ilmoittautuminen Repoveden retkelle