Isäinpäiväyllätys seurakuntakeskuksen alasalissa 9.11.

Tervetuloa äidit yhdessä lasten kanssa tekemään isälle isäinpäiväyllätys to 9.11. klo 17-19! Illassa askarrellaan isälle pieni lahja ja kortti, sekä syödään lopuksi yhdessä iltapalaa. Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai p. 040-743 3256 ma 5.11. mennessä. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä! Tarvikemaksu 5e/perhe kerätään käteisenä tapahtuman yhteydessä. Tervetuloa!
lapset maalaa

Lapsen päivän kirkkohetki ma 20.11. klo 9.30-10

Lapsen päivän kirkkohetki on suunnattu päivähoidossa oleville lapsille kasvattajineen sekä perheille. Mukaan kutsutaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi myös vanhuksia. Koivulan päiväkerholaiset avustavat ohjaajiensa johdolla. Kirkkohetki on suunniteltu lasten ehdoilla ja kestää n. puoli tuntia.
Pikkuenkeli

Joulukorttipaja Koivulan kerhotalolla la 2.12. klo 15-17.30

Tervetuloa perinteiseen joulukorttipajaan Koivulan kerhotalolle! Voit tulla askartelemaan koko perheellä joulutervehdyksiä ja virittäytymään joulutunnelmaan. Tarjolla pientä välipalaa. Korttipajan jälkeen seimen avaus ja adventinajan yhteislauluhetki kirkossa klo 18.
Joulukortit

Ilmoittautuminen Isäinpäivän askarteluiltaan

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.