Syyslomaviikon avointen ovien perhekerho 18.10.

Syyslomaviikon torstaina vietetään avointen ovien perhekerhoa seurakuntakeskuksen alasalissa. Ovet ovat auki klo 9-15, mukaan voi tulla kaikenikäisten lasten kanssa siihen aikaan kun itselle sopii. Lounaaksi on tarjolla kinkkukiusausta klo 11 ja iltapäivällä leivotaan pullaa. Päivän aikana on mahdollisuus myös isäinpäiväaskarteluun. Että osaamme varata suunnilleen sopivan määrän ruokaa, ilmoittaudu ruokailuun joko facebookin viestitoiminnon kautta tai tekstiviestillä 0400-967 522. Tervetuloa!
Nummisten kerhon ötökät

Äitien leiripäivä Ahvenlammella LA 6.10.

Äidit pääsevät taas viettämään omaa aikaa Ahvenlammelle lauantaina 6.10. klo 12-18. Ohjelmassa on tuttuun tapaan yhteistä keskustelua, kädentaitoja, gospellattareita, saunomista ja tietenkin hyvää ruokaa. Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta! Päivä on maksuton. Mukaan tarvitset omat saunomisvälineet.

koivuangervo

Ilmoittautuminen äitien leiripäivään la 6.10.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.