Lapsiperheiden joulunaika

Lasten kauneimmat joululaulut kirkossa 16.12. klo 15

Tilaisuus on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille ja kestää vajaan tunnin. Mukana lapsikuorolaisia ja soittajia. Kaikissa Kauneimmat Joululaulut tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. Kolehtituotto menee tänä vuonna lasten auttamiseen kehitysmaissa.

Jouluseimiaskartelu

Jouluseimiaskartelua Citymarketin Meet Pointissa ma 17.12. klo 16-19. Alle kouluikäiset askartelevat oman aikuisen kanssa, isommat voivat jäädä itsekseenkin. Seimen saa mukaan ilahduttamaan omaa joulua!

Jouluaaton perhehartaus kirkossa 24.12. klo 14

Olisiko sinusta, lapsestasi tai vaikkapa lapsenlapsestasi hauskaa esiintyä joulukuvaelmassa? Nyt koko perhe voi tehdä haaveista totta. Tarvitsemme rytmikään rumpalin, uljaan sotilaan, Joosefin ja Marian, lampaiden paimenia sekä ihania enkeleitä jouluaaton perheiden hartauteen. Myös aikuisia tarvitaan enkeleiden ja paimenten avuksi. Yhteinen harjoitus kirkossa to 20.12. klo 17.30. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Tarja Meijer p.040 7433253.

Puiset seimihahmot

Äitien leiripäivä Ahvenlammella 12.1.2019

Ahvenlammella vietetään jälleen jo perinteeksi muodostunutta äitien leiripäivää LA 12.1.2019 klo 10-18. Ohjelmassa on yhteistä keskustelua, kädentaitoja, gospellattareita, hiljentymistä, saunomista ja tietysti hyvää ruokaa. Päivä on maksuton ja mukaan mahtuu 30 äitiä. Mukaan tarvitset sopivan lämmintä vaatetta pieneen ulkoiluun, joustavat vaatteet gospellattareihin sekä saunomisvälineet. Lisätietoja p. 040 743 3256/ Piia Muurikainen.

Ilmoittautuminen äitien leiripäivään