Toimiva Perhe -kurssi 2018

Toimiva Perhe on vanhemmille ja muille kasvattajille tarkoitettu kurssi, jossa saadaan valmiuksia hyvinvoivaan perhe-elämään ja ongelmien rakentavaan ratkaisemiseen. Seuraava kurssi alkaa toukokuussa 2018. Kurssille mahtuu mukaan 12 henkilöä. Kurssin hinta on 50e/henkilö, hinta sisältää materiaalipaketin ja taukokahvit. Mikäli saman perheen toinen aikuinen ilmoittautuu myös kurssille, on hinta 35e.

Kurssin kokoontumispäivät ovat ke 2.5., 9.5., 16.5., 23.5., 30.5. ja 6.6. klo 17.30-20.30. Lisäksi kokoonnumme la 19.5. klo 10-16. Kurssin osallistujilta edellytetään todistuksen saamiseksi sitoutumista kaikkiin osallistumiskertoihin. Kurssi pidetään Wanhalla osoitteessa Nordenskiöldintie 1. Kurssi on alkanut, siihen ei voi enää ilmoittautua. Ilmoittelemme taas kun seuraava kurssi alkaa.

Ilmoittautuminen Toimiva Perhe-kurssille

Toimiva Perhe -kurssilla:

. Opetellaan selkeää viestintää ihmissuhteissa

. Löydetään rakentavia tapoja ratkaista ristiriitoja

. Pohditaan kasvatukseen liittyviä arvoja

. Harjoitellaan toimivan keskusteluyhteyden luomista lasten/nuorten ja vanhempien välille

Katso lisää kurssin sisällöistä:

toipe (2)