Toukkapiiri 2017 Kuva Paula Rekola nettiin

Toukkapiiri

Toukkapiiri kokoontuu joka tiistai klo 10-12 seurakuntakeskuksen alasalissa. Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista!

Kevät 2018
30.1. Ei vierailijaa, vapaan keskustelun pohjalta aiheena lapsen ruokailu.
6.2. Seurakunta; Kirkkoherra Mikko Seppälä
13.2. Puheterapeutti Anu Rasilainen
20.2. Talvilomaviikko; Askartelua. Tervetuloa myös isommat sisarukset!
27.2. Valokuvaus & Nosh –vaate-esittely
6.3. Seurakunta; Diakoni Tiina Haukijärvi
13.3. Pieni meritähti, Heidi Kajan
20.3.
27.3. Hiljainen viikko, ei Toukkapiiriä. Mahdollisuus osallistua Kohti Jerusalemia –pääsiäisvaellukselle klo 11.50-12.10. (Tulethan ajoissa!)
3.4. Seurakunta
10.4. Synnytyskeskustelu; Kätilö Jaana Tankkala Hyvinkään sairaalasta
17.4. Muskari; Porvoonseudun musiikkiopisto
24.4. Sanna Velin lasten ensiapu
1.5. Vappu, ei Toukkapiiriä.
8.5. Seurakunta; Äitienpäiväaskartelua, diakoni Aulikki Härkönen
15.5. Perheliikunta Mäntsälän voimistelijat
ma 21.5. Perhekerhojen kevätretki Nukketeatteri Hevosenkenkä. Ilmoittautuminen kerhoissa tai p. 040 743 3256

22.5. Fysioterapeutti Maarit Käenmäki