Avoimet työpaikat

Avoimista työpaikoista ilmoitamme Oikotien sivuilla tyopaikat.oikotie.fi/, kirkon rekrytointisivuilla evl.fi/rekrytointi sekä tällä sivulla.

Haetaan kesä-/kausityöntekijöitä hautausmaatyöhön

Mäntsälän seurakunta hakee

Kesä-/kausityöntekijöitä hautausmaatyöhön

3 viikon – 6 kuukauden pituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviin kuuluu seurakunnan hautausmaan ja kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä sekä hautainhoitorahaston sopimushoitohautojen hoitotöitä, mm. haravointia, istutusta, kitkemistä ja nurmikon leikkaamista.

Kausityöntekijöiltä edellytämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää, mutta palkkaamme myös 1-3 alle 18 vuotiasta, mutta vähintään 16 vuoden ikäistä 1 kuukauden työsuhteeseen.

Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta viheralalta, valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Työaika kolmen viikon jaksotyössä on 114 tuntia 45 minuuttia.

Hakemukset alla olevalla lomakkeella tai kirkkoherranvirastosta noudettavalla lomakkeella osoitteeseen Mäntsälän seurakunta, Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä  1.3.2019 mennessä. Kuoreen tunnus ”kesätyö hautausmaa”.

Hakijoille ilmoitamme sähköpostitse viikolla 11.

Hakemus kesä-/kausityöhön hautausmaalle

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.