Tiedotus ja viestintä

Mäntsälän seurakunnan tiedotuksesta ja viestinnästä vastaa tiedotustoimisto. Viestintää ohjaa toimintastrategia ja koko kirkon viestintästrategiaan perustuva viestintästrategia sekä vuosittain yhdessä tiedotustyöryhmän kanssa laadittavat toimintasuunnitelmat ja viestintäohjelmat. Seurakunnassa suunnitellaan ja toteutetaan markkinointiviestintää graafisen ohjeiston mukaisesti.

Tapahtumatiedot

Seurakunnan tapahtumat löytyvät paikallislehdestä ja seurakunnan nettisivuilta. Mahdolliset lisätiedot tapahtumiin liittyen sekä uudet tapahtumat voi lähettää osoitteeseen mantsalan.seurakunta (at) evl.fi tai soittaa päivystävälle papille arkisin klo 9-13, p. 019 5607 528.

Esitteet

Mäntsälän seurakunnan esitteitä saa kirkkoherranvirastosta ja kirkosta.

Ilmoitukset

Seurakunnan viikkoilmoitus toiminnasta julkaistaan ilmaisjakelulehti Mäntsälän uutisissa joka keskiviikko.

kalenteri